oh, she's only 17 wind and wind and wound up everything

En bild säger fler än tusen ord =) här: vart tog min klass vägen?

jag faller

Hade säsongsavslutning med simningen idag, det blev tipspromenad och mycket fika =) Imorgon är det Eskilsfestivalen och jag börjar 12.20 mjaao. Är dock jättetrött nu, ska ta och sova nu :) imorgon blir det troligtvis bbq med parallellklassen. Godnatt

SOH CAH TOA!

Tjena mittbena, igår hade jag en dålig dag. Biologi slutprovet vill jag inte ens prata om, sedan ska klassen, av alla ställen?! till parken zoo/ badet under mentorsdagen? hallå undrar jag, vad ska vi göra där? jag är redan nästan bosatt där och kommer att vara det under hela sommaren, det räcker nog för mig. =) Det är väl inte så att vi kommer att umgås så mycket där, inte ska vi gå en runda hela klassen tillsammans när vi är så pass stora? förstår mig inte på hur vissa tänker ibland :/ får väl hoppas att jag lyckas övertala några i klassen och få planerna ändrade.
Dagens höjdpunkt igår var väl att vi fick lämna in våra historia-böcker!!! yeey! kommer sakna den lite...noot
Det som återstår på checklistan är väl matte provet imorgon, fattar nada. Trodde att trigonometri bara innebar sin, con, tan. Men icke sa nicke, det är bearings, sine rule, cosine rule, sedan har jag inte kommit längre i boken... oops! får väl ta och titta igenom det lite imorgon under fysik lektionen. Det känns iallafall inte som att jag bryr mig så mycket om trigonometri provet imorgon, kanske är det för att jag är så himlans skoltrött eller att jag inte får betyg på det- trigonometri är matte D. Vi har redan fått betyg på matte A och B, så stolt över mig själv att jag fick toppbetyg på båda =)
Borde egentligen plugga som attans nu för att avsluta sista provet på pre-IB med en bragd! Ska iallafall försöka titta igenom matteboken samtidigt som jag en fin kaka till thompson som fyller imorgon. Night!

mesosome has the same function as mitochondria

Jag hör slösat bort den senaste timmen och skypat för att "plugga" inför biologi provet imorgon. Det gick ju väldigt bra, vi pratade om allt förutom biologi.. och J kom med sina "worst jokes ever". Nu loggade jag ut och ska begrava mig i den 1 cm tjocka häftet resten av kvällen.
Fick reda idag att det inte blir någon Tysklandresa... de kunde inte få till det med chaufförer så det blir väl min stad till kärlek, Göteborg<3 istället. Då kommer vi inte att behöva vara lediga eftersom vi bara är borta över kristihimmelfärds helgen... :( damn it! orkar inte vara kvar i skolan.
J: what is brown and sticky?
R: SHIIIIT
J: no a STICK

'cause you know we'll make it through

Varför ska motivationen alltid försvinna när man vid största behov, det är ju bara några veckor kvar till sommarlovet... jag kämpar verkligen med alla slutprov vi har men kan verkligen inte koncentrera mig, vad ska jag göra? känner bara att jag måste åka bort härifrån,rymma bort från verkligheten, vart som helst, nu!!  Tyskland<3 hoppas att det blir av!

my goal is just by the corner

Tjingeling, mina fingrar började klia lite när jag fick frågan av min fina vän om varför jag slutade blogga för 3 år sedan? varför jag slutade blogga vet jag inte riktigt själv, eller kanske men jag är nog för feg för att skriva det här på bloggen hahah men nu är jag iallafall på g igen. :)
Troligtvis kommer det inte att uppdateras varje timme men jag ska iallafall försöka slänga in ett inlägg några gånger per vecka, varje dag är jag inte säker på med tanke på att jag går på världens jobbigaste men kanske den roligaste linjen i hela världen som heter International Baccalaureate och man får ingen fritid alls? Skämt åsido-(roligaste linjen i hela världen), för övrigt så var jag seriös. Nej men fritid får man säkert, beror väl på hur man planerar.
På fredag är jag färdig med all skolarbete och då jag får pusta ut lite under några månader innan mördrömmen börjar igen. Tills dess får jag bita ihop och bara ge järnet!

RSS 2.0